Workshop Developmental Movement

In de workshop Developmental Movement herhalen we de bewegingspatronen van de eerste 18 maanden van ons leven. Deze patronen zijn de grondslag voor onze manier van bewegen, de basis van de ontwikkeling van onze hersenen en voor ons gevoel van identiteit.

Waarom zouden we dat doen vijf dagen over de grond rollen en teruggaan naar dat begin van ons leven?

We doen het omdat een uitbreiding van die bewegingspatronen een ongekende verandering mogelijk maakt en ons bevrijdt van patronen die ons soms een leven lang hebben bepaald.

De meesten van ons hebben in de ontwikkeling van de bewegingspatronen bepaalde fases overgeslagen. We kennen allemaal het voorbeeld van de kleuter die niet heeft gekropen en daardoor later mogelijk dyslexie ontwikkelt.

Het is een wonderlijke vreugde om op deze manier met onszelf in verbinding te komen en meer ruimte te ervaren voor verandering van soms levenslang meegedragen patronen.

Gunn Engelsrud zal de workshop leiden, zij is hoofd van de afdeling Physical Education aan de Norwegian School of Sport Science en Professor aan het Instituut voor Nursing en Health Science aan de Universiteit van Oslo. Zij is een inspirerende docente, die Engels spreekt.
Yvonne zal tijdens de workshop de verbinding leggen met verschillende aspecten van Pansori Living Sound.

 

 

Informatie en opgave: Pansori secretariaat: marietdiepgrond@xs4all.nl