CD albums

‘Zonder tekst en melodie lijkt haar zingen rechtstreeks uit het universum te komen. Door haar stem worden de heilige klanken getransformeerd en hoorbaar’.

 

Pansori Living Sound – Album met 2 Cd’s over het brein: de briljante klanken kunnen hersenverbindingen versterken en herstellen.

Cd 1 A Calming Journey for the Brain richt zich op ontspanning van diepe hersenstructuren

Cd 2 A Revitalizing Journey for the Brain brengt evenwicht tussen linker-en rechterhersenhelft en activeert het brein

Prijs Pansori Living Sound-album: € 35 (exclusief verzendkosten)

 

 

Children of the Heart – Album met 2 Cd’s waarin Yvonne zingt over het ontstaan van nieuw leven. Haar stem maakt verbinding met de universele bron van liefde en bevrijdt ons van de pijn vanuit het verleden.

Cd 1 A Brain is Born gaat over het ontwikkelingsproces van een baby van conceptie tot geboorte

Cd 2 On Becoming a Family gaat over het ontstaan van familiestructuren en hoe die in balans gebracht kunnen worden

Prijs Children of the Heart-album: € 39.95 (exclusief verzendkosten)

 

 

Pansori Living Sounds for a Blue and Green Planet

Op deze opname bezingt Yvonne de nieuwe frequenties die een verandering ten goede op onze planeet ondersteunen. Vanaf het begin van Pansori hoort Yvonne klanken vanuit de bron van het universum, die onze planeet omhullen. Op deze CD worden die klanken vanuit het universum hoorbaar en belichaamd, zodat ze effect kunnen hebben op de vibraties om ons heen en ons DNA voorbereiden op de grote veranderingen waarin we betrokken zijn.
Fragmenten hiervan zijn ook te beluisteren via Apple Music
op http://goo.gl/P9Emzo.

 

Boeken

Yvonne’s boek beschrijft het verhaal van de ontdekking van de genezende klank van de menselijke stem.

‘Het is een ongelooflijke reis naar het centrum van het universum. Als U echt wilt weten hoe klank geneest, lees dan Yvonne’s verhaal en laat U bekoren door de klankrijke waarheid die zij van haar reis heeft meegebracht’ – Daniel Statnekov – schrijver van Animated Earth.

De Levende Klank – Stem en Lichaam in Resonantie – Yvonne de Bruijn

Prijs: € 25 (exclusief verzendkosten)

 

The Voice, The Body and The Brain – The Art of Resonance- Yvonne de Bruijn (engelse editie)

Prijs: € 25 (exclusief verzendkosten)

De vertaling van Yvonne’s boek in Traditioneel Chinees (Mandarin) Verkrijgbaar bij: Oak Tree Publishing Company in Taiwan: www.cite.com.tw


Pansori Living Sound – Eight sessions: Hiew Miow Yein & Addy J.H. Wartena
Meth Medura serie no.9
ISBN 978-818958-5-9
Prijs: €10,-- (+verzendkosten)
Bestellen via: pansori.sound@gmail.com

Acht sessies,
In dit boek beschrijven Hiew Miow Yein en Addy J.H. Wartena het effect van het werken met Pansori-klanken in individuele sessies. Ze willen graag voorbeelden geven van wat er in een individuele sessie kan gebeuren. Yein heeft 8 verslagen gekozen waarin ze het verloop van een sessie beschrijft en nadenkt over wat er in de sessie is gebeurd. Addy heeft naar aanleiding van Yein's beschrijving commentaar gegeven op de sessies. Het boek is geschreven in drie talen: Nederlands, Engels en Chinees.

 

Yvonne de Bruijn (1949) heeft tussen haar 22e en 52e jaar deze gedichten geschreven.
Woorden, die niet gezegd konden worden.
Nu – 20 jaar later – is ze het zwijgen voorbij.

Prijs € 12,50 (exclusief verzendkosten)

 

Vocale Presentie – oorsprong en toepassing – beschrijft één van de pijlers van Pansori Living Sound™ : de innerlijke houding van de Pansori-zanger. Wanneer we voor iemand zingen, vraagt dat een aanwezig-zijn dat gevoelig is voor de klanken vanuit het veld van resonantie en geleid wordt door openheid vanuit het levende hart. Hiervoor is een nieuwe manier van denken noodzakelijk, een denken dat gegrondvest is in de geleefde, belichaamde ervaring. In dit boek beschrijft Yvonne de inspiratiebonnen en toepassing van vocale presentie.

De Cd’s en boeken zijn te bestellen per mail bij Pansori secretariaat (marietdiepgrond@xs4all.nl)

 

Artikelen

De menselijke stem, een fascinerend instrument tot genezing en bewustwording – Yvonne de Bruijn (Bres 282 november/december 2013) -voor inhoud van het artikel klik hier

De menselijke stem, een fascinerend instrument tot genezing – Yvonne de Bruijn (PlaceboNocebo – nummer 18 Uitgave maart/april 2015) -voor inhoud van het artikel klik hier

 

 

 

U vindt ons ook op:
YouTube Channel 
https://www.youtube.com/channel/UCrL9AFnaum5BFpHg_-HWF_Q

Facebook
https://www.facebook.com/pansorilivingsound/